banner13.png

fblogo

 

Lijst met publicaties in januari

De week van 9 januari:

De beschermgeest door Tais Teng - Een eigen beschermgeest. Het lijkt zo handig. Tot je je ineens afvraagt wie de geest nu eigenlijk beschermt. En dat jij dat misschien wel niet bent...

Bannenfluister, Hemelglas door Jan J.B. Kuipers - Schuif aan rond het Vat van Plenty - en probeer je te herinneren waarom. Proef het groot bruin met kippensporen, en ervaar het steunend zingenot van de balgharmonica. Deze verhalen brengen u voorbij de rand van het bekende en terug - als er een terug is ...

Een gratis voorproefje van Coriolis door Gerben Graddesz Hellinga - Kazazi is een Osbork, een katachtig wezen van Coriolis. Ze is uitgestoten door haar stam en ze moet nu alleen verder op de gevaarlijke stormplaneet.

De week van 16 januari:

De trap naar de nederzee door Tais Teng - Wanda en haar broertje Alex gaan naar een spookfeest op school. 'Sommige monsters zijn vannacht echt,' zegt Alex. 'Ze doen alleen maar alsof ze kinderen zijn.' Volgens Wanda is dat kletskoek.
De werelden van Vince Crux door Paul Harland - Verhelderaar Parce Vince-Crux heeft twaalf van zijn moeilijkste zaken op te lossen. Hij moet een wapen uitschakelen dat driehonderd beschavingen volkomen te gronde heeft gericht. Belaagd door terreurkunstenaars moet hij een onbekende man vinden op een anonieme wereld voordat hij een onbepaalde daad pleegt.

De week van 23 januari:

Tovertaarten en nachtgluiperds door Tais Teng (10+) - Volstrekte duisternis, een kookpot boven de open haard, eenTovertaarten en Nachtgluiperds zwarte panter in plaats van een gezellige kat: dit is geen gewoon huis. Maar Herman rust niet voordat hij zo'n geheimzinnig boek heeft meegenomen. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Tweede talent door Gerben Graddesz Hellinga - In de nabije toekomst ontmoeten de mensen twee buitenaardse rassen. Er is dus ander leven in het heelal. Maar of dat leven de mensheid als waardevol genoeg ziet om niet uit te roeien is nog maar de vraag... De zinderende finale van de "driehoeksconflicten"-trilogie!

De week van 30 januari:

Meesterproeve door Jaap Boekestein - In het langverwachte vervolg op Schaduwstrijd raken halfmagiër Margen de Magere en zijn metgezel Sendre verder verstrikt in de bezweringen van de heksen van het collegium.

Verboden voor mensen door Tais Teng (10+) - Hoed u voor de rioolkwabbels, die niet zo op nettigheid gesteld zijn!

Plus: De bundel met de beste verhalen van de Paul Harland Prijs 2011 is verschenen ter gelegenheid van de Paul Harland Dag.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com