banner4.png

fblogo

 

Over Verschijnsel


Verschijnsel is een uitgeverij die zich inzet werk van Nederlandse Science Fiction, Fantasy en Horror auteurs te publiceren. Zij prefereert daarbij fantasierijk werk dat meestal niet door de mainstream uitgeverijen wordt uitgegeven.

Opgericht in 1993 door Roelof Goudriaan en Mike Jansen als Babel Publications werkte de uitgeverij aan het publiceren van romans en anthologieen. In tien jaar tijd produceerde de uitgeverij ruim dertig publicaties, waaronder de veelgeprezen Ragnarok jaarbundels.

Door omstandigheden en verhuizingen ging Babel Publications rond 2005 over in Verschijnsel, waarbij het nog wel als verkoopkanaal voor de laatst beschikbare Babel boeken actief bleef.

De uitgeversactiviteiten van Verschijnsel passen binnen de brede doelstelling van Verschijnsel vzw, vereniging zonder winstoogmerk, namelijk bij te dragen tot waardering voor en publicatie van (ideeën)literatuur, en met een specifieke nadruk op oorspronkelijk Nederlandstalige werken en auteurs.

Ondernemingsnummer van Verschijnsel vzw is 0884.670.880, en de zetel van de vzw is Merodestraat 7, 2800 Mechelen, Belgie.

 

Verschijnsel Algemene Voorwaarden

Bestellen en Betalen

Leveringsvoorwaarden

Retouren

 

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com