banner18.png

fblogo

 

Bestellen en Betalen

De Verschijnsel site heeft twee soorten boeken: ebooks en fysieke boeken.

Voor de ebooks maken wij gebruik van het Smashwords distributieplatform dat onze ebooks distribueert naar alle grote retailers, zoals Apple, Barnes&Noble, Diesel eBookStore, Sony eBookstore en anderen. Daarnaast zijn wij ook vertegenwoordigd via de Amazon Kindle shop. Deze shops hebben hun eigen algemene voorwaarden en specifieke betaalmogelijkheden.

De fysieke boeken kunnen worden besteld via Verschijnsel in Druk. Onder deze optie kan door de boeken gebladerd worden en kunnen boeken aan een winkelwagen worden toegevoegd die op elk gewenst moment kan worden gebruikt om een daadwerkelijke bestelling te plaatsen.

Wij hebben in ieder geval een verzend- en factuuradres nodig. Indien u nog geen account op de site had, krijgt u de keus dit alsnog te doen. Het is niet noodzakelijk een account op de site te hebben om boeken te bestellen.

ideal

Onze site berekent voor u de prijzen, belasting en verzending en stelt een totaal-overzicht voor u samen. Indien akkoord, heeft u de mogelijkheid een betaling direct via PayPal of iDeal uit te voeren, danwel een overboeking naar onze bankrekening te laten plaatsvinden. In het laatste geval kan het enkele dagen duren voor wij dit op onze rekening terugzien.

betalen via paypal

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com