banner19.png

fblogo

 

Mike Jansen

 Mike heeft Flash Fiction, korte verhalen en langer werk gepubliceerd in verschillende verhalenbundels en bladen in Nederland, waaronder Cerberus, Wonderwaan, Ator Mondis en de Babel-SF en Verschijnsel verzamelbundels zoals Ragnarok en Zwarte Zielen. Daarnaast heeft hij in verschillende King Kong Award en Millenniumprijs jury's gezeten en heeft hij samen met Roelof Goudriaan een jaar of tien aan Babel Publications gewerkt.fblogo

 
In 1991 won hij de Rob Vooren prijs voor beste nieuwe auteur en in 1992 de King Kong Award voor beste korte verhaal, samen met Paul Harland. In 2012 volgden eerste plaatsen in de Baarnse Cultuurprijs en de SaBi Thor Verhalenwedstrijd.
 
Na een schrijfhiaat van zo’n tien jaar schreef Mike eind 2011 zijn debuutroman, De Falende God, een breed opgezette dark fantasy roman, eerste deel van een pentalogie die ergens in 2013 of 2014 afgerond moet zijn. Het tweede deel ‘In Schaduwen van Weleer’ verschijnt in de loop van 2012 bij Verschijnsel.
 
Meer recent schrijft hij ook veel in het Engels en publiceert op de Engelse markt voor bladen en verzamelbundels, mede omdat daar in Nederland niet genoeg ruimte voor is.
 
Een bezigheid die hij ook weer heeft opgepakt is het hoofdredacteursschap voor uitgeverij Verschijnsel (de voortzetting van Babel Publications), waar zijn voornaamste aandachtsgebied de e-publicatie-markt is.
 
Hij woont in Hilversum met zijn gezin en naast schrijven werkt hij ook nog wel eens voor een cutting edge technologiebedrijf waar hij science-fiction technologie mag bedenken en maken en hij doet dat redelijk internationaal.

Mike Jansen op het Internet:

Engelse Site
Nederlandse Site
Smashwords Site
Twitter

Via Verschijnsel.net zijn de volgende ebooks van Mike Jansen te downloaden:

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com