banner19.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Welkom bij Verschijnsel

Op deze pagina kunt u de boeken van uitgeverij Verschijnsel bestellen, maar ook de boeken van uitgeverij Babel-SF en nog diverse boeken van auteurs die bij Verschijnsel zijn aangesloten, maar die door hun oorspronkelijke uitgeverij niet meer geleverd worden.

Via deze site kunt u de gedrukte boeken van de aangesloten uitgeverijen aanschaffen. De eBooks worden verkocht via de grote etailer platformen zoals de Apple iBookstore, Barnes&Noble, Diesel eBookstore, Sony eBookstore, Kobo en Amazon middels het Smashwords distributienetwerk. De Verschijnsel site verwijst u voor de eBooks dus naar deze platformen zodat u de ebooks kunt aanschaffen voor uw favoriete ereader.

Gedrukte boeken die u aanschaft via de Verschijnsel site kunt u betalen middels iDeal, PayPal of factuur.

 

Romans Romans

Verschijnsel (voorheen Babel Publications) zet zich in een platform te zijn voor het beste dat Nederlandse Science-Fiction, Fantasy en Horror auteurs te bieden hebben. De uitgeverij heeft in haar bestaan een portfolio van ruim vijftig verhalenbundels en volledige romans opgebouwd.

Aanbiedingen Aanbiedingen

Verschijnsel doet soms speciale aanbiedingen van bundels boeken tegen een interessante prijs of met gereduceerde verzendkosten.

Bundels Bundels

Verschijnsel en Babel-SF bundels vertegenwoordigen een dwarsdoorsnede van het beste dat in Nederland aan Science-Fiction, Fantasy en Horror wordt geschreven. De bundels van deze uitgeverijen zijn tijdloze klassiekers die door jong en oud gelezen kunnen worden.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com