banner12.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Verhalenbundels

Tais Teng

In korte verhalen geniet je van de creativiteit van Tais Teng in zijn meest pure vorm. "Tais Teng is zonder twijfel één van de meest inventieve schrijvers van Nederland. Hij heeft een ideeëndichtheid die regelrecht verbazend is, schrijft het tijdschrift SF Terra. Je vecht mee met Julius Caesar in zijn poging om Elfland te veroveren. Je rijdt over de silicium-snelwegen van een computerchip, in een wagen die niet groter is dan een microbe. Je tred verdampt purperen oceanen. Je hunkert naar de eilanden net uit de Haagse kust waar je je jeugd heb doorgebracht, die nu onbereikbaar voor je zijn.

Tais Teng weet als geen ander in een paar bladzijden gemis en verlangen op te roepen, de lege voldoening van de wraak, maar ook verwondering en transformatie. Stap met ons mee naar die werelden, reiziger!

Soms is er een schaduw die door niets wordt geworpen, een schaduw glad als olie en watervlug. Volg die schaduw je trap af, de hal in en open de deur. Aan het eind van de straat tikt de zon de toppen van de bomen aan en honderden schaduwen lijken elk een andere richting aan te wijzen.
Trap er niet in. Alleen jouw speciale schaduw telt. Volg de schaduw en loop met steeds kordatere passen als hij zich lengt. Al snel zul je merken dat elke stap langer dan de vorige is en de aarde in grijze snelheidsstrepen onder je voeten wegdraait.
Bij de negentiende stap wandel je door de poort van heimelijk Ynn Tenebra, de stad van de Schaduwen. Obelisken vullen de hemel en de weg is bezaaid met verbogen kompasnaalden. De schaduwen vullen de deuropeningen. ‘Welkom,’ mompelen ze, ‘welkom.’ Als je naar je voeten kijkt, ontdek je dat zelfs je eigen schaduw verdwenen is en begrijp je dat ze niet tegen jou spreken.
Natuurlijk niet, jij bent immers enkel de werper van schaduwen geweest, nooit de schitterende schaduw zelf.

 

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Steden van zilver en leisteen door Tais Teng Deze reisgids voor de wonderbaarlijke oorden achter de negende regenboog bevat honderdendertig korte verhalen en ­instructies die in de ransel van geen enkele dromer of sjamaan mogen ontbreken.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Een boek vol dromen en obsessies. Avalon schemert in je ooghoeken terwijl monsters je tot hun wapen omsmeden. Je onsterfelijke minnaar is bereid alles op te offeren om de wandelende ­superstad van een gigantische schijfwereld in te halen. Ook jou en je kind.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Elf alternatieve geschiedenissen. Sla linksaf bij het derde skelet, kus de verkeerde lippen en je wandelt over een gloednieuw tijdspoor. Reis door werelden waar het Amerikaanse verleden verrassend maakbaar blijkt en het zeldzaam onverstandig is een Atlantische dolk te kopen.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 24.95 EUR

Commentaar (0)
Word een Romeinse handelaar in fabeldieren: een gevaarlijke job als je moet voldoen aan Nero's grillen. Reis mee naar zeepaleizen op alternatieve werelden, als je het uitzicht vanaf hoge plaatsen kan verdragen. Neonmaan neemt je mee op vijf-en-twintig zinderende avonturen.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, want je hebt de Hongkong rozen in de nachthemel gezien, en de hemelingen blijven generaties lang wraakgierig. Zes verhalen over de dromen en verlangens van mensen in fonkelende cybertoekomsten vol laserlicht, waar overvloed en vooral schaarste je leven beheersen.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Twee dozijn verhalen over onze toekomst, ons diepste verleden en ons onbeperkt (on)vermogen. Worstel om na een ongeluk weer de meest elementaire dingen te kunnen doen: gedachtenlezen, teleporteren, je cellen beheersen om eeuwig te leven. Reis tot het hart van een sterrenhoop om de ware meesters van de melkweg te onttronen: de walvis. En ontdek in Cotrahviné wat de profeten aan Nosnam de vuurmagiër voorspelden en wie op het duisterste uur tegen Mantils nachtschild kraste.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com