banner12.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Jaap Boekestein

Jaap Boekestein (1968) schrijft fantasy met geloofwaardige antihelden. Een Japanse krijger zwerft rond op stelten in een verdronken land, zusters dansen al ruziënd hun kostje bij elkaar in kroegen. ‘De schrijfstijl is groots, meeslepend en indringend. De karakters zijn leuk uitgewerkt, de plots zitten goed in elkaar,’ schrijft SF Terra. Jaap Boekestein won de Paul Harland Prijs voor beste fantastisch verhaal in 2003 met ‘Vrouwe van Excalibur’.

 

Comfort en geborgenheid? Vergeet 't maar

Jaap Boekestein heeft een reeks bizarre baantjes overleefd als secretaresse, uitsmijter, medewerker Tweede Kamer, redacteur en privé-detective. Geen wonder dat zijn hoofdpersonen meestal niet meer zoeken dan een behaaglijk leven en wat geborgenheid. Maar helaas: gewone mensen zoals zij ontmoeten altijd wel een hooggeboren heer, diender, priestermagiër of dobbelende god die hen het leven zuur maakt.

 

Van demonische liefdes tot steampunk

In Jaap Boekesteins verhalen laait de liefde tussen boeiende tegenpolen vaak hoog op. Je wordt in het avontuur meegesleurd door een Victoriaanse romance in eenbelle époque die nog kleurrijker is dan de onze. Je wordt verteerd door de aandacht van een echte helleveeg. Zoals de Nederlandse Bibliotheekdienst zegt: 'voor liefhebbers van goed geschreven fantasy met een wreed randje.'

 

Ontdek en lees

Je vindt bij elk boek op deze website on-line leesbare hoofdstukken uit het boek, of zelfs complete verhalen. Een fijne manier om meer te ontdekken.

Wie graag een blik in de keuken werpt, zal zeker iets hebben aan de schrijftips van Jaap Boekestein. Er komen er steeds nieuwe bij.

Via Smashwords download je een aantal romans en verhalen in veel eboekformaten. Sommige kosten niets! En op Jaap Boekesteins website krijg je het complete overzicht van zijn meer dan honderd verhalen.

 

Bij Verschijnsel

De kronieken van de Magiër De kronieken van de Magiër

De tijd van Ware Magie eindigde in chaos. Hele continenten werden doordrenkt van vervloekingen. De nakomelingen van de aartsmagiërs zijn sindsdien verschoppelingen. De kronieken verhalen de beproevingen die de halfmagiër Margen de Magere en - een continent en een tijdperk verder - drie dansende zusjes ondergaan door de stapsgewijze heropstanding van de aartsmagiër.

Verhalenbundels Verhalenbundels

Jaap Boekestein heeft sinds 1989 meer dan 270 verhalen gepubliceerd. Zijn geheim? ‘Het zijn de gevoelens, de handelingen van het hoofdpersonage die de lezer raken.’ Je kijkt met zijn hoofdpersonen mee (soms ruiken ze beter dan ze zien, of hebben ze facetogen) en beleeft zo je avontuur uit de eerste hand of tentakel.

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Jaap Boekesteins fantasie voert je mee naar een ringwereld waar mensen en anderlingen strijd leveren, naar een romantische dodenpreparateur, naar de Honden der Oorlog die de gebeten derde zijn in een oorlog tussen anderling en mensheid.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR
Commentaar (0)
De eerste kroniek van de Magiër. Sinds de tijd van Ware Magie leven de nakomelingen van de laatste aartsmagiërs als verschoppelingen zonder land of eerbaar beroep. Het zijn barre tijden voor iemand als Margen de Magere, een jonge halfmagiër op zoek naar fortuin en een gemakkelijk leven.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
De tweede kroniek van de Magiër. Halfmagiër Margen de Magere en zijn metgezellin Sendre raken verder verstrikt in de bezweringen van de heksen van het collegium, de intriges van de Xentijnse leenheren en de necromantie van de dode Gouden Vrouwe.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 23.50 EUR
Commentaar (0)
Een kroniek van Kadhal. De drie dansende halfzusjes Asca, Mayl en Cyrel proberen zich staande te houden in Kadhal, maar vrouwen van de straat zijn kamelendrek voor gegoede burgers en corrupte dienders. Wispelturige goden bemoeien zich met hun lot, en ergens in de Keizersstad zoekt de eeuwige aartsmagiër naar zijn lotsbestemming.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com