banner7.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Mark J. Ruyffelaert

Mark Ruyffelaert is een schrijver die een eeuw te laat is geboren. Hij combineert Victoriaanse verfijndheden met menselijke gruwel.

 

Jean Ray

De verhalen van Mark Ruyffelaert worden vaak vergeleken met het werk van die andere Gentse grootmeester, Jean Ray. ‘Als men Ruyffelaert leest kan men er niet onderuit voortdurend aan Jean Ray te denken. Alleen: Ruyffelaert gaat verder dan Jean Ray,’ schrijft Het Volk.

 

Doodsdromen


Wie Mark Ruyffelaerts verhalen proeft, weet dat het leven pas begint bij de dood. ‘Na het lezen van Mark Ruyffelaerts verhalen kan sterven alleen nog maar tegenvallen,’ omschrijft het vakblad Holland SF.

 

Ontdek en lees

Je vindt bij elk bundel op deze website on-line complete verhalen uit de bundel. Een fijne manier om meer te ontdekken.

 

Bij Verschijnsel

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Nocturne De doodsdromen van deze Gentse grootmeester tonen dat literaire verbeelding in Gent wederom een hoogtepunt bereikt. Breng droombezoeken aan een dodenstad, beleef gevaarlijke gastronomische avonturen, ontmoet een oosterse geliefde, een medische Faust en een rattenkoning. 'Een meesterlijke verhalenbundel' (Elf Fantasy)
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Mark Ruyffelaert is een schrijver die een eeuw te laat is geboren. Hij combineert Victoriaanse verfijndheden met menselijke gruwel.Vijftien elegante verhalen over de dood, decadentie en de Cthulhu Mythos, geschreven met venijnige humor die valt te vergelijken met het beste van Roald Dahl.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
De vierde verhalenbundel van Mark J. Ruyffelaert bundelt de beste verhalen die de Gentse grootmeester sinds 2013 heeft geschreven. Veertien elegante, indringende verhalen over de dood, decadentie en de Cthulhu Mythos.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 11.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com