banner3.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Mike Jansen

In 1991 won Mike Jansen de Rob Vooren-prijs voor beste nieuwe auteur en in 1992 de King Kong Award voor beste korte verhaal, samen met Paul Harland. Na een lange schrijfhiaat herontdekte hij zijn passie voor het schrijven in 2011. Ook nu met succes: in 2012 won hij zowel de jury- als de publieksprijs in de Baarnse Cultuurprijs 2012. Hij won ook de Thor Verhalenwedstrijd van het SaBi Verhalenforum, en de Fantastels prijs van 2012.

 

Transatlantische word wizard

Zijn korte verhalen publiceert Mike Jansen voornamelijk op Engelse markten. Hij is toegelaten tot de Horror Writers Association (HWA) en heeft de afgelopen paar jaren meer dan vijftig verhalen in de Engelse taal gepubliceerd, in heel uiteenlopende genres. Hij vertaalt deze verhalen zelf in het Nederlands, en is daarnaast al in het Duits en Roemeens vertaald.


Grootschalige fantasie

"De kronieken van Cranborn" is een epische fantasyreeks in vijf delen, die doet denken aan het werk van George R.R. Martin en Glen Cook. Personages die je op het puntje van je stoel krijgen, vol militair vernuft, akelige magie, complotten en verborgen drijfveren. Begin 2015 verschijnt het derde deel, Het afwezige licht.

In Mike Jansens space opera zijn zelfs sommige sterren niet wat ze lijken te zijn. Met de lange eboekverhalen Dubbelgangster en  Dwerghart zet je de eerste ruimtestappen in het enorme Poortwachter-universum.

 

Ontdek en lees

Je vindt bij elk boek op deze website on-line leesbare hoofdstukken uit het boek, of zelfs complete verhalen. Een fijne manier om meer te ontdekken.

Via Smashwords download je een aantal gratis korte verhalen in veel eboekformaten. En bij Mike Jansens website zal je ook niet vertrekken zonder een spannend verhaal gelezen te hebben.

 

Bij Verschijnsel

De kronieken van Cranborn De kronieken van Cranborn

Een breed opgezette fantasycyclus in de traditie van Steven Erikson en George R.R. Martin. "alles wat een goede fantasyroman hoort te hebben: helden, magie, een akelig wrede slechterik en complexe verhaallijnen die slim in elkaar grijpen. " - NBD Biblion

Verhalenbundels Verhalenbundels

In zijn korte verhalen bewijst Mike Jansen één van Nederlands meest veelzijdige fantastische schrijvers te zijn. Hij schrijft steampunk, harde space opera, horror epische fantasy, realistische literatuur, en hij neemt zijn lezers serieus. Zijn verhalen belonen herlezen: elke keer vind je weer andere elementen, verhaallagen, spitsvondige verwijzingen en verrassingen. In Nederland zijn vertellingen als “De Koperen Oase” bekroond, maar de meeste verhalen publiceert hij rechtstreeks in de Verenigde Staten.

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Ophelia Omarmd bevat meer dan dertig verhalen van één van Nederlands meest veelzijdige fantastische schrijvers: in Nederland bekroonde vertellingen als "De Koperen Oase" komen samen met in de Verenigde Staten gepubliceerde verhalen die in deze bundel voor het eerst in het Nederlands verschijnen.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR
Commentaar (1)
De eerste kroniek van Cranborn. De drie huurlingen, Grim, Grijs en Thoreld zijn op de vlucht voor een eeuwenoud kwaad. In hun kielzog sneuvelen profetieën en escaleren lang sluimerende conflicten. Een delicate balans is verstoord op en rond het eiland Cranborn door het heengaan van de falende god. In het ontstane machtsvacuüm beginnen diverse gegadigden zich te roeren.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
De tweede kroniek van Cranborn. Drie huurlingen proberen het zwarte boek van de duisterlingen terug te vinden, dat een vrijwel zekere toekomst in het Afwezige Licht kan afwenden. Maak kennis met de Kerk van Rotanny, de mysterieuze orde van de Kroezaren en hun nog enigmatischer aanvoerder. Lees hoe Weldaf Gardansson in het verre zuiden strijdt tegen een vijand die hem telkens een stap voor lijkt te zijn.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR
Commentaar (0)
De derde kroniek van Cranborn, een breed opgezette fantasy­cyclus in de traditie van Steven Erikson en George R.R. Martin.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 19.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com