banner16.png
Som Totaal:   0.00 EUR
Winkelwagen

fblogo

 

Romans

Tais Teng

In romans en samenhangende verhalenreeksen leeft Tais Teng zijn inventiviteit helemaal uit. Je ziet de werelden die je bezoekt van alle mogelijke kanten: tegenstellingen, tot fenomenale proporties uitgegroeide wonderen. Prikkelend en inspirerend, maar met die vleug herkenbaarheid die je overtuigt. Vaktijdschrift Holland SF schrijft over die overtuigingskracht: ‘Teng is de overtreffende trap van talentvol.’

Waag je midden tussen het avontuur! Je sluipt over gevangenisplaneten, lost mysteries op in kuuroorden en reist via de koudste ijsbrokplaneet naar de heetste magmavelden in het zonnestelsel. Je computer laat de duistere oude god Cthulhu ontwaken. Je schuilt als een onmachtige god in het hol van een snuffelmuis, in een tropisch archipel midden tussen de ijstijdgletsjers.

 

In het noorden dreunen gletsjers, in het zuiden stuift sneeuw. Mammoets stampen over de bevroren toendra, wolharige neushorens wroeten naar diepvriesmos, bitter als gal: de wereld is ijs.

Heel de wereld?

Nee, in een azuren oceaan droomt Cotrahviné, een tropische archipel, zwoel als een zomeravond. Hier heeft magie de tijd stilgezet: slanke compsognatussen fluiten tussen varenbomen die elders met het Carboon verdwenen. Lang voor de eerste ploegaap getemd werd, stichtten onze magiërs (wier wijsheid de goden welgevallig is) het land der landen: Cotrahviné, dat zal bloeien ‘tot het ijs zelf smelt en de laatste mammoet verdwenen is.

 

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Een kwart miljoen jaar verder en de mensheid is uitgezwermd van spiraalarm tot melkwegkern. Ze leven in de schaduw van anderlingen die eindeloos veel intelligenter en machtiger zijn dan zij. Vreemd dat zulke wezens toch steeds weer bij Percy d'Arezzo y Mac Shimonoseki aankloppen.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Vallende sneeuw vormt een witte muur tegen de hemel. In hun met rook gevulde grotten zingen de Neanderthalers weemoedig de legenden van Cotrahviné, dat zal bloeien tot het einde der tijden, 'tot het ijs zelf smelt en de laatste mammoet verdwenen is'. Je ziet een nachtling een dikke sifarch verschalken, terwijl vuurmagiërs en aquamancers hele eilanden doen zinken in hun strijd om de macht.
Uitgever: Babel Publications
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Je stoort liever niet Cthulhu’s slaap! Want hij die Cthulhu heeft aanschouwd in al Zijn onmetelijke vreemdheid, hij zal nimmer meer in zoete dromen rusten... Dankzij een incompleet computerbestand herleven de verschrikkelijke oude goden van griezelgrootmeester H.P. Lovecraft.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Io is een gevangenisplaneet, zo gevaarlijk dat je alleen kunt rondlopen in een robotlichaam dat je naakte brein beschermt. Serena en Kaluki kraken de creditcard van een schatrijke smokkelaar en ontsnappen. Maar hoe kunnen ze zich écht bevrijden van hun achtervolgers? Die vraag voert je langs tempelsteden van Hindoestaans Venus en ijzig Pluto naar de gevaarlijkste planeet van allemaal: de aarde.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Commentaar (0)
Drie complete boeken en een lang verhaal over een geheime dierentuin met dieren die te gevaarlijk zijn om in de gewone dierentuin te huisvesten. Voor avontuurlijke geesten van 13 tot 99 jaar.
Uitgever: Verschijnsel
Prijs: 14.95 EUR

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com